Telèfon 

CAT | ES | FRA | EN | DE

reduir font ampliar font

Avís legal

 

Associació Turisme Rural Comarques de l´Ebre

Av. Sant Jaume s/n
43870 Amposta
Tel. 616291050
NIF: G43406784

Els drets de propietat intel·lectual i industrial sobre el lloc web www.ebrerural.com pertanyen a l´Associació Turisme Rural de les Comarques de l´Ebre (en endavant ATUREBRE). Els drets de propietat intel·lectual sobre la pàgina comprenen el contingut escrit de la mateixa, el seu disseny i el codi font amb el qual està programada, protegits d´acord amb la legislació espanyola i internacional relativa als drets d´autor. Per a notificacions i comunicacions de qualsevol tipus les dades de contacte són les indicades al paràgraf anterior.


Condicions d´accés i ús del lloc web:

L´accés a aquest lloc web implica l´atribució de la condició de "Usuari" i, si s´escau, l´acceptació completa de totes les disposicions incloses en aquest "Avís legal" des del mateix moment en què s´accedeix a ell. ATUREBRE podrà modificar en qualsevol moment i sense previ avís el disseny, presentació i/o configuració del lloc web, així com alguns o tots els continguts. Les presents condicions són les vigents des de la data de la seva última actualització. ATUREBRE es reserva el dret de modificar en qualsevol moment i sense preavís, en aquest cas entraran en vigor des de la seva publicació al lloc web i s´aplicaran a tots els usuaris des d´aleshores. Per això, ATUREBRE recomana als Usuaris que vulguin entrar i fer ús del lloc web, que llegeixin detingudament el contingut d´aquest "Avís Legal" cada vegada que accedeixin. Els continguts del lloc web, especialment les referències informatives i publicitàries, llevat que expressament s´indiqui el contrari, no constitueixen una oferta vinculant. ATUREBRE recomana als Usuaris que contactin amb el telèfon: +34 616291050 per a informar-se amb detall, avaluar els preus i confirmar les condicions i especificacions de cada servei vigents en el moment, demanar si ho desitgen, i efectuar la contractació amb l´ajuda i assistència del personal d´atenció al Client d’ATUREBRE.

ATUREBRE no és el titular dels altres llocs de la Xarxa als quals es pugui accedir mitjançant la utilització d’enllaços o hipervincles que estigui disponible dins de la seva pàgina web. En conseqüència, l´Usuari accedirà sota la seva exclusiva responsabilitat als seus respectius continguts i condicions d´ús. No obstant això, s´autoritza l´Usuari a realitzar enllaços o hipervincles que condueixin al lloc web ebrerural.com sempre que:
- Quedi constància de la identitat del seu propietari.
- L´enllaç únicament podrà vincular-se a alguna de les pàgines de ebrerural.com, sense reproduir-les de cap manera.
- No s´utilitzi el nom ATURBRE o EbreRural.com o qualsevol altre signe distintiu que pugui confondre la propietat del lloc web que estableixi l´enllaç.
- Les pàgines o llocs de la Xarxa a través dels quals es realitzi l´enllaç no han d´atemptar la moral, l´ordre públic i els bons costums i han de ser respectuosos amb els principis de no discriminació i el respecte a la dignitat de les persones, la protecció a la joventut i la infància i, en general, tots aquells recollits a l´article 8 de la LSSICE.

ATUREBRE no es fa responsable sota cap concepte dels danys que poguessin ocasionar l´ús il·legal o indegut d´aquest lloc web. Al mateix temps, ATUREBRE queda eximida de qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis que es poguessin ocasionar com a conseqüència de l´accés, reproducció, captació i transmissió dels continguts i serveis de la pàgina Web facilitats per tercers. ATUREBRE no garanteix la idoneïtat, disponibilitat, oportunitat o exactitud de la informació continguda en la seva pàgina web, que podrà actualitzar-se, modificar o eliminar sense previ avís. En tot cas, recordem a l´Usuari que no utilitzi la informació continguda en la seva pàgina web amb fins particulars sense l´assessorament o supervisió d´un professional.

ATUREBRE es reserva el dret de modificar el present "Avís Legal", inclosa la seva política de privacitat i comercial, amb l´objecte d´adaptar a les novetats legislatives o jurisprudencials, o per criteris empresarials.


Associació Turisme Rural Comarques de l´Ebre | Telèfon 616.29.10.50 | Terres de l´Ebre | Avís legal

disseny i desenvolupament web: Insert